Klaus Mulbjerg

Gør firmafesten til en enestående oplevelse

Skal medarbejderne kvikkes op mellem lange slideshows? Fyldes af energi til kickoff-mødet? Eller knyttes tættere sammen med kunder og partnere på netværksdagen?

Klaus Mulbjerg har over 20 års erfaring med at sætte sit overraskende præg på ethvert firmaarrangement. Når folks tanker bliver aflæst og deres adfærd manipuleret, vækker Klaus både latter og forbløffelse, som løfter stemningen og efterlader et dybt indtryk på hele forsamlingen. Showet styrker gåpåmodet til vigtige projekter og skaber en ufattelig fælleshistorie, der sikrer de sociale bånd og frisker arbejdsmiljøet op med fornyet inspiration og nysgerrighed.

Det kan være et indslag på team building-kurset, til jubilæumsfesten eller en ekstraordinær forkælelse til fredagsbaren. Uanset eventet er publikum i fokus fra start til slut. Klaus tager jer på en udflugt i menneskesindets kringelkroge, hvor alle er sammen om en oplevelse, de færreste nok har prøvet før.

Gør noget anderledes, og book interaktiv underholdning med en træfsikker og tankevækkende entertainer.

Underholdning til sommerfest

Underholdningen varer ca. 30-40 minutter og kan foregå på både dansk og engelsk.

Hvad siger kunderne om showet til firmafesten?

"Klaus tog os alle med storm. Hans humor, intensitet og naturligvis hans fantastiske evner gjorde dagen fantastisk. Han forstod på bedst vis at underholde og begejstre. FANTASTISK!…Tusind tak."
- Flemming, Guldborgsund Kommune

Gør din firmafest til noget særligt

Skab magi til din firmafest med magikeren Klaus Mulbjerg! Oplev forbløffende underholdning, der vil begejstre dine kolleger.

Kontakt Klaus direkte her og få et uforpligtende tilbud til netop dit arrangement.

Book Klaus Mulbjerg her
Underholdning til sommerfest

Har du spørgsmål?

Ring direkte til Klaus og få en snak om dit arrangement på: +45 51 90 04 46