Klaus Mulbjerg

Hvad siger kunderne om Klaus Mulbjeg?

"Klaus tog os alle med storm. Hans humor, intensitet og naturligvis hans fantastiske evner gjorde dagen fantastisk. Han forstod på bedst vis at underholde og begejstre. FANTASTISK!…Tusind tak."
- Flemming, Guldborgsund Kommune
"Jeg har kun hørt godt om dit show, alle var fascineret af din optræden. Så mange tak for at du kunne slå til med så kort varsel"
- Berit Madsen, Sydbank
"Tak for super underholdning – hele selskabet synes du var helt fantastisk."
- Charlotte Russel, Gerresheimer
"Tak for et super godt show. Det har fået mange roser."
- Camilla Bang Hellsten, Københavns Universitet
"Du lavede et super show, det var virkelig en succes. Så tak for det."
- Diana Hansen, Ista Danmark A/S
"Tusind tak for i går. Du var lige så god og charmerende som jeg huskede dig. Du kan vist ikke være i tvivl om, at din underholdning faldt i medlemmernes smag. Endnu engang tak"
- Lisa, Jokeren/Roskilde
"Stor tak for magisk underholdning på vores internationale ledermøde i Hamborg sidste uge. Du ramte plet og nåede ud til alle uanset hvilken kultur de kom fra. Tak fordi du var med til at skabe en fantastisk stemning på vores møde, og vi vil til enhver tid varmt anbefale dig."
- Danfoss Power Electronics A/S
"AlphaBeta A/S har brugt tryllekunstneren Klaus Mulbjerg ved adskillelige lejligheder bl.a. ved en mindre julefrokost, men også som et festligt indslag ved en større international netværkskonference i PR branchen. Det utrættelige tempo, den ironiske humor ledsaget af en markant mimik får automatisk lattertårerne til at springe ud af øjnene på publikum. Det hæsblæsende show må placere Klaus Mulbjerg på ønskelisten hos enhver virksomhed eller privat, der sætter næsen op efter at få en overraskende og morsom aften."
- AlphaBeta A/S
"Tusind tak for fantastisk underholdning. Klaus Mulbjerg var en fantastisk kickstarter på vores julefrokost, og leverede et virkeligt godt show i sær-klasse. Hans hurtig-snakkende og sjove stil fangede lynhurtigt alles opmærksomhed, mens vi blev underholdt af den fine blanding af trylleri og stand-up. Jeg har anbefalet ham til flere andre allerede. Flere fra selskabet havde set tryl/stand-up før, men var alle enige om, at Klaus’ show var det mest underholdende."
- DanishRe
"Festdeltagerne siger dig en STOR TAK for et hylende morsomt og yderst professionelt show. Du fangede os alle med din charme og selvironiske humor – det var et show vi aldrig glemmer."
- TrygVesta
"Alle var totalt begejstrede for din professionelle optræden. Vi vil helt klart anbefale dig til venner og forretningsforbindelser."
- Hamelin
"Tak for fantastisk god underholdning i fredags på Comwell Middelfart."
- ØHN
"Vi vil gerne takke dig for en fortryllende optræden ved vor julefrokost. Det er bestemt ikke sidste gang, du har optrådt hos os…"
- Enke Elektronik ApS
"Det var en kæmpe succes. Alle var vilde med blandingen af trylleri og stand-up "
- Bygma Roskilde
"Det var 45 spændende minutter – og vi fik fuld valuta for pengene. Det er en kunstner, som vi gerne anbefaler andre, at benytte for en spændende og sjov oplevelse."
- Helle Skovdal, Faster Andelskasse
"Tak for et godt show Klaus, alle var glade og begejstrede over dit trylleshow. Rigtigt godt tak :-)"
- Lindhardglas v/ Poul Rosenørn Lindhard
"Aftenens underholdning viste sig at være en kæmpesucces, hvor en elegant Klaus Mulbjerg i yderst professionel stil holdt os alle fanget fra først til sidst, med sine imponerende reb- og kortkunster tillige med en “stand up's” sikre greb, som fik latteren til at bølge i hele kantinen. Tak for en god aften."
- Hillerød Politis Seniorklub
"Du fortjener en meget stor ros for et særdeles fremragende show, hvor der hele tiden rigtigt var fart over feltet, og alle 147 deltagere var begejstrede. Jeg vil på vegne af dit publikum på Comwell Sorø sige tak for en god oplevelse, der var med til at starte festen på en god og fornøjelig måde og håbe at vore veje igen krydses i fremtiden."
- Frederiksberg Politis Idrætsforening

Udtalelser fra private

"Tusind tak for trylleri til vores julefrokost! Du er fantastisk til at spotte folk og drage alle med ind i din magi og fantastiske humor:) Varme anbefalinger herfra!!"
- Rikke Buron, leder
"Fornøjelsen var helt på vores side. På trods af et vanskeligt lokale lykkedes det dig at få alle med. Vi følte os rigtig godt underholdt. Tak for det"
- Lars Holsaae
"Tusind tak for din optræden til Signes konfirmation…meget professionelt og i øjenhøjde med gæster og konfirmand."
- Tina
"Tusinde tak for den fantastiske underholdning til vores fest i lørdags…Herligt show fyldt med god humor og energi. Som nogen sagde, var du det perfekte krydderi til en fantastisk fest. Tak!"
- Pia & Bo
"Klaus Mulbjerg var helt fantastisk til min fest. Kæmpe succes hos både børn og voksne. Tusind tak!"
- Mette
"Tak for en uforglemmelig optræden, som sad lige I skabet. Alle gæster incl os selv var super underholdt. Nogle har allerede bedt om dit nummer til deres egen fest her den 29. :-)"
- Lone
"Vi vil gerne klage! Vi har haft så mange der under festen, klagede over at du var alletiders, det er var det bedste de har oplevet nogensinde. Du må forstå der er jo irriterende at de hele tiden talte om dig og du var så god og du var super. Det ender med at vi også må sige dig tusind tak for en flot oplevelse"
- Ulla & Kurt Larsen
"TUSIND TAK for din imponerende optræden på min fødselsdag. Hvor var det bare fantastisk godt! Dit helt utrolige trylleri kombineret med din humor og hurtige replik var simpelthen så underholdende. Alle gæster var helt betagede og imponerede over din viruositet! Jeg var meget, meget glad for at du optrådte for os og du var en fantastisk finale på middagen, så alle festede videre hele aftenen i højt humør! Tak for det – jeg håber at jeg kan få mulighed for at bruge dig igen en anden gang."
- Lene Brydensholt, fødselar
"Vi vil bare lige takke dig fordi du var med til at gøre vores fest god og uforglemmelig – alle talte om hvor fantastisk du havde været."
- Morten & Line
"Tusind tak for god underholdning til vores bryllup – det var som du nok kunne høre hylende morsomt! Rigtigt mange har meldt tilbage at det er den bedste fest, de har været til længe, og jeg er sikker på at du har en stor del af æren for det. Så igen, tusind tak for det!"
- Klaus & Maiken, brudepar
"Tusind tak for et forrygende show i søndags, det løftede festen kolosalt."
- Claus, fødselar
"Det var fremragende underholdning. Så herfra: tak."
- Erik, fødselar

Booking af Klaus Mulbjerg

Kontakt Klaus direkte her og få et uforpligtende tilbud til netop dit arrangement.

Book Klaus Mulbjerg her
Underholdning til sommerfest

Har du spørgsmål?

Ring direkte til Klaus og få en snak om dit arrangement på: +45 51 90 04 46